Product filters Product filters

Ledikantdeken

Welkom bij ledikantdeken.com, de online specialist in kinderdekens. Bij ons vind u een ruim assortiment aan Jollein, Meyco, Briljant, Anel en Sonnenstrasse 11 dekens voor een ledikant of peuterbedje. De meeste dekens zijn direct uit voorraad leverbaar! Bent u op zoek naar iets speciaals? Bijvoorbeeld een mintgroen of een roze ledikantdeken? Wij hebben dekens in alle kleuren, maten en materiaal soorten. Het opmaken van de ledikant creëert sfeer in de kinderkamer. 

Waarom een ledikantdeken kopen en geen dekbed?

Een kinderdekbed kan veel te warm zijn voor een baby. Ook kan uw kind zich makkelijk onder of in het losliggende beddengoed wurmen, wat de ademhaling kan belemmeren. Het avies is om de eerste 2 jaar geen kinderdekbed te gebruiken. Gebruik liever een ledikantdeken met een lakentje en maak het bedje stevig en kort op met de voetjes tegen het voeten-einde. Bovendien heeft u in de ledikantdekens zo'n ruime keus dat u de babykamer naar iedere smaak af kunt stylen zoals de vele kleuren gebreide dekens, wafeldekens en katoenen dekens in vele kleuren en prints van Meyco en Briljant.

Benieuwd hoe uw kindje het veiligst slaapt? Lees dan onze tips:

Houding
Het veiligst slaapt een baby op de rug.

Juiste temperatuur
Voorkom dat de baby te warm ligt. Dekbedjes zijn vaak te warm en worden daardoor af te raden voor kinderen tot 2 jaar. Bovendien liggen ze los, waardoor een baby er gemakkelijk onder kan komen. Gebruik daarom een katoenen deken die goed onder het matras kan worden gestopt.

Materialen
Gebruik geen materialen die de ademhaling kunnen belemmeren zoals een hoofdbeschermer, dekbedje of zeiltje. Maak bij gebruik van een dekentje het bed zo op dat de baby met de voetjes zo goed als tegen het voeteneinde ligt.

Ledikantdeken goedkoop

U kunt online goedkoop een ledikantdeken kopen. Dankzij het uitgebreide aanbod van merken zoals Sonnestrasse 11, Meyco, Jollein en kidsdepot kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor een lage prijs. Bij ledikantdeken.com kunt u door op uw favoriete dekentje te klikken meteen zien in welke kleuren een deken verkrijgbaar is. Bovendien zijn de dekens per merk gesorteerd, en kunt u met de productfilters meteen kiezen welke dessin deken u wilt. U kunt bij uw ledikantdekentje ook meteen een ledikantlaken bijvoegen in dezelfde stijl als het dekentje, We hebben een ruime keus uit ledikantlakens van Jollein en Briljant.

Kijk voor meer kinderbeddengoed ook eens op www.kleinbeddengoed.nl

 

Korting 20%
35,95 28,76 (Incl.)