Beoordelingen

Onze munitiekist werd direct verzonden en kwam heel goed verpakt binnen. Communicatie verloopt heel goed, er wordt de tijd genomen om vragen te beantwoorden ik kan het iedereen aanraden !
Mijn pakketje was kwijtgeraakt bij PostNL, Klein Beddengoed loste het allemaal op en stuurde het bestelde product direct opnieuw. Geweldige service!
Wow, ik ben echt onder de indruk van de service van klein beddengoed! Het slaapzakje dat ik had besteld, ging helaas ( na gebruik) kapot. Geen enkel probleem: ik mocht meteen een nieuwe uitzoeken of ik kreeg geld terug. Supersnel emailcontact en er werd zelfs nog even gebeld omdat dat 'nu eenmaal persoonlijker is'. Bedankt! En zeker tot de volgende keer!
Ik had een verkeerd product besteld bij kleinbeddengoed. Na dat ik een mail had gestuurd belden ze me direct terug en werd het kosteloos opgelost. Dat noem ik nog eens een goede service.
Super leuke dingen voor een leuke prijs!
Afgelopen week mijn dekbedhoes ontvangen. Ik ben heel erg tevreden!
Voor het eerst iets besteld op deze webwinkel en kreeg meteen netjes een e-mail dat ik de bestelling de volgende dag kon verwachten. Dit was ook het geval.

Top service.
Zeer leuke website! Heel veel succes ook.
Schrijf een beoordeling