Garantie & retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Klein Beddengoed geretourneerd worden.

Retourneren / Herroepen

Het herroepen van uw bestelling bij Kleinbeddengoed kan, binnen 14 dagen na de dag waarop u het product in bezit krijgt. Gebruik hiervoor het formulier voor herroeping . 

Ruilen en retourneren kan, door het product  onbeschadigd/ongebruikt en met originele verpakking samen met de factuur (of een ander bewijs van aankoop), incl. het ondertekend formulier voor herroeping (via bovenstaande link uit te printen) aan te bieden bij kleinbeddengoed. (Tielsestraat 46 4043JS Opheusden) U krijgt dan het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten die u bij de bestelling heeft betaald), binnen maximaal 14 dagen terug.

Mocht u er voor kiezen de producten per post terug te sturen, dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Ook de risico’s van het verzenden van de producten zoals beschadiging en verlies zijn voor uw eigen rekening,


Producten met afwijkende retourvoorwaarden

Let op!  Dekbedovertrekken en kussenslopen die door u zelf op kleur zijn samengesteld en maatwerkproducten kunnen niet retour of worden geruild!

 

Garantie

Op de meeste producten zit garantie. als er iets mis is met het product  neem dan altijd contact met ons op met  het Contactformulier, meld uw naam, woonplaats, het product en wat de klacht is. Per telefoon mag natuurlijk ook. In geval van garantie zijn kosten van retourzending en verzending van nieuw product voor Kleinbeddengoed.