In een brocante ledikant kan uw kindje heerlijk weg dromen. baby's en peuters slapen een groot deel van de dag dus is het belangrijk dat uw kleintje lekker ligt. Bij ons vind u dan ook naast de prachtige brocante ledikantjes ook hoge kwaliteit kindermatrassen van Nederlandse bodem, Zo creëer een comfortabele slaapplek voor uw kleintje. 

Ledikant 60 x 120 cm

Comfortabel slapen is het belangrijkste, ook voor kinderen. De meeste ledikanten voor baby's hebben een matrasafmeting van 60 x 120 cm. In een ledikant 60 x 120 cm kan uw kindje een veel langere tijd liggen dan in een wieg. De bodems van de smeedijzeren ledikanten zijn namelijk in hoogte aanpasbaar om ze voor elke fase te kunnen gebruiken. Van liggende baby tot en met klauterende kleuter.

Waarom een ledikant van smeedijzer kopen?

Een ledikantje van smeedijzer geeft landelijke sfeer aan uw baby of kinderkamer, en door de neutrale uitstraling kunt u een ijzeren ledikant eindeloos combineren met andere meubels. U kunt zo een geheel eigen stijl babykamer ontwikkelen die een ander niet heeft. U kunt bij ledikantdeken.com een brocante ledikantje samen met een matras voor een leuke stapelkorting kopen. De ledikantjes zijn in 2 hoogtes verstelbaar zodat als uw kindje groter is er niet uit kan klimmen. Kortom met een smeedijzer ledikant koopt u een degelijk en mooi handwerk product dat in Nederland gemaakt wordt.

De Ledikanten zijn Gecertificeerd in overeenstemming met de norm EN 716:1995 en nationale regelgeving.